ALTIJD WELKOM VOOR EEN GRATIS PROEFLES! 
IINHOUD VAN DE LESSEN
Samen met de leerling kijk ik wat het doel is van de lessen, wat de wensen zijn en hoe we dat samen kunnen vormgeven. Ik ben gespecialiseerd in het lesgeven aan kinderen (piano en zang). Op een speelse manier leren kinderen pianospelen en/of zingen, waarbij ik kijk wat het kind nodig heeft. De methodes die ik daarvoor gebruik bespreek ik graag in een vrijblijvende proefles.

Daarnaast geef ik ook zangles aan volwassenen (klassiek).
Ik vind het belangrijk dat de eigen stem tot haar recht komt en er een natuurlijk geluid ontstaat, zonder dat er overbodige compensatiebewegingen worden gebruikt of er teveel (adem-)druk ontstaat.
In het latijn betekent 'Vox Propria' eigen stem, hetgeen de naam is van mijn eenmanszaak. Ik kijk samen met de leerling waar de kracht ligt van de eigen stem en hoe er een gezond stemgebruik kan ontstaan, zodat er een uniek, eigen geluid ontstaat en er zo lang mogelijk gezongen kan worden zonder dat er vermoeidheid optreedt. 

Vox Propria is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 55992536 te Amsterdam. Ik geef les in het centrum en de Rivierenbuurt van Amsterdam en in Amstelveen en Haarlem. Op verzoek kan ik meer informatie over mijn tarieven opsturen en de lesvoorwaarden.